Women in Technology

Hear us Roar



Article:
  Serve Your iCal Calendars Using WebDAV
Subject:   Expat error? XML errors
Date:   2003-02-06 14:33:51
From:   wowmomnyc
Response to: Expat error?

I get the same errors. I've observed the startup of Apache using 'top'. I can see two instances of httpd starting. Then after a few seconds, they die. When they die, these errors are written to the /var/log/httpd/error_log file:


dyld: /usr/sbin/httpd Undefined symbols:
_XML_ErrorString
_XML_GetErrorCode
_XML_Parse
_XML_ParserCreate
_XML_ParserFree
_XML_SetCharacterDataHandler
_XML_SetElementHandler
_XML_SetUserData


I also noticed (in top) two other processes, "c++flt3" and "crashdump" spawning and then dying while the httpds die.


Also, am I supposed to uncomment the "LoadModule dav_module libexec/httpd/libdav.so" and "AddModule mod_dav.c" directives in the httpd.conf file?


If I leave these commented out, I immediately get a "Mis-spelled" error on the command DavLockDB.


Thanks,

Full Threads Newest First

Showing messages 1 through 2 of 2.

  • Expat error? XML errors
    2003-02-10 07:46:17  wowmomnyc [View]

    If you have installed Marc Lyaniage's PHP module, you must edit the httpd.conf and move the add WebDAV directive after the add PHP directive.
  • XSL parsing question
    2003-07-16 13:33:26  anonymous2 [View]

    Hello,

    I was wondering if anyone could help me with this problem. I have the following XML code:

    <AMServers>
    <client>
    <name>AWS North East</name>
    <AMServers>SMS5SB11</AMServers>
    <AMstate>GREEN</AMstate>
    <AMsite>http://common.img.convergys.com:8080/cgi-bin/actmgr/parseDaily.pl?box=sms5sb11&option=B</AMsite>
    <RASServers>AWSSRAS1</RASServers>
    <RASstate>GREEN</RASstate>
    </client>

    When i try to run the page, I get this error:
    A semi colon character was expected. Error processing resource 'http://common.img.convergys.com:8080/actmgr/servers.xml'. Line 9, Position 95


    <AMsite>http://common.img.convergys.com:8080/cgi-bin/actmgr/parseDaily.pl?box=sms5sb11&option=B</AMsite>

    Why can't I pass multiple parameters???

    Thanks